Форум о боксе в Украине

Форум о боксе в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.01.2026 - 02:27:05
Страницы:  1  

Вибір манікюру для новачків

АвторСообщение

Vanillka

Ветеран

Статистика:

Я не можу зрозуміти, який манікюр вибрати: гель, шелак чи просто лак? Яка різниця, якщо все одно буде обідраного за два тижні? З яким вибором ви живете?

Сообщение # 1 20.12.25 - 12:04:24
RE: Вибір манікюру для новачків

liana

Ветеран

Статистика:

Гель і шелак – це практично одне й те саме, обидва на УФ-лампі, тримаються від двох до чотирьох тижнів. Звичайний лак облазить за кілька днів, але зате не пошкоджує нігтьові пластини. Все залежить від того, скільки тебе турбує час між відвідуванням салону. Я особисто припиняю гель щоп'ятниці, щоб нігті відпочивали, інакше вони стають брудненькі

--------------------------------
От улыбки станет всем светлей!
Сообщение # 2 20.12.25 - 12:57:33

COSMOPOLITE

Ветеран

Статистика:

Мав свій досвід і знай, що від постійного гелю нігті дійсно потерпають. Останні три роки час від часу користуюсь якісним лаком, і нігті виглядають набагато краще. Детальну інформацію про тренди манікюру та різні техніки ловиш за посиланням – автори розповідають про те, що насправді модно: https://citylife.kyiv.ua/category/moda-i-krasa/ Там написано про кольори й дизайни, які будуть актуальні

Сообщение # 3 20.12.25 - 13:41:23
Pioneer P88 куплю : Предыдущая темаСледующая тема: Стоит ли устанавливать диспоузер дома
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum powered by: vBulletin 7.6.0