Форум о боксе в Украине

Форум о боксе в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.01.2026 - 02:26:15
Страницы:  1  

Вправи для похудення вдома без ризику

АвторСообщение

производитель

Ветеран

Статистика:

Хотів схудти, але не знаю, з чого почати. Бігав трохи раніше, але припинив через колене. Потім довго був залежний від поп-корну і снеків. Тепер хочу повернутися до активного способу життя, але боюсь зробити щось невірно або поранити себе ще більше. Які вправи можна робити вдома без вреди для колін?

Сообщение # 1 24.12.25 - 00:20:55
RE: Вправи для похудення вдома без ризику

Сика

Ветеран

Статистика:

Цитата:
Хотів схудти, але не знаю, з чого почати. Бігав трохи раніше, але припинив через колене. Потім довго був залежний від поп-корну і снеків. Тепер хочу повернутися до активного способу життя, але боюсь зробити щось невірно або поранити себе ще більше. Які вправи можна робити вдома без вреди для колін?
У мене був той самий страх. Років два тому колено майже не загиналося після невірного бігу. Насправді все розв'язалось, коли я зрозумів, що не потрібно сразу скакати на великі навантаження. Почну з простих вправ: підйоми ніг лежачи, приставні кроки в сторону, тепер робити присідання на одній нозі поступово. Головне — розминка перед тренуванням мінімум десять хвилин. А для деталей, як правильно будувати програму, я часто дивлюся на https://pro-misto.tech/category/sport-i-zdorovya/ там багато відповідей на питання про вправи без навантаження на суглоби. Ще важливо: якщо боліє, не продовжуй, краще зроби перерву.

Сообщение # 2 24.12.25 - 00:39:55

alena83

Ветеран

Статистика:

Вправи для похудення вдома без ризику

Сообщение # 3 24.12.25 - 01:25:57
Кто имеет право подписывать трудовую? : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum powered by: vBulletin 7.6.0