Форум о боксе в Украине

Форум о боксе в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 04.04.2026 - 03:35:35
Страницы:  1  

відбілювання зубів

АвторСообщение

feichka

Ветеран

Статистика:

Привіт всім, у мене давно комплекс через колір своїх зубів. Вони жовтіють і виглядають брудно, хоча я регулярно чищу зуби. Я читав про відбілювання зубів, але не впевнений чи це безпечно. Чи шкідливо для емалі відбілювання? Які методи відбілювання існують? Чи краще робити це вдома чи в клініці? Буду вдячний за честні поради.

--------------------------------
ой, что-то у меня душа болит. или сердце...хотя наверное просто лифчик жмет...
Сообщение # 1 24.03.26 - 11:52:11
RE: відбілювання зубів

Стася

Ветеран

Статистика:

Відбілювання зубів це безпечна процедура, якщо робити її у кваліфікованого спеціаліста. Домашні методи відбілювання можуть бути шкідливі для емалі, тому краще звернутись до стоматолога. Професійне відбілювання у клініці використовує спеціальні гелі, які контролюються лікарем і не пошкоджують емаль. Результат від професійного відбілювання набагато кращий ніж від домашних методів, і він довше тримається.

Сообщение # 2 24.03.26 - 12:12:22

Марина А.

Ветеран

Статистика:

Цитата:
Відбілювання зубів це безпечна процедура, якщо робити її у кваліфікованого спеціаліста. Домашні методи відбілювання можуть бути шкідливі для емалі, тому краще звернутись до стоматолога. Професійне відбілювання у клініці використовує спеціальні гелі, які контролюються лікарем і не пошкоджують емаль. Результат від професійного відбілювання набагато кращий ніж від домашних методів, і він довше тримається.
У мене теж були жовті зуби, і я довгий час не знав що робити. Я спробував різні домашні засоби для відбілювання, але вони не допомогли, а деякі з них навіть пошкодили мою емаль. Потім я звернувся до стоматолога і робив професійне відбілювання зубів. Результат був вражаючий, мої зуби стали білими і сяючими. Процедура була безпечна і не болюча. Зараз я роблю професійне відбілювання один раз на рік для підтримання результату. Якщо вас цікавить професійне відбілювання, рекомендую звернутись до гарної клініки: https://sdental.com.ua/service/teeth-whitening

--------------------------------
Детская одежда хорошего качества по приятным ценам от украинского производителя http://vk.com/public67290826 . моб. (063)404-10-52 или (066)280-93-23.
Сообщение # 3 24.03.26 - 12:32:12
Масажер для шиї : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum powered by: vBulletin 7.6.0