Форум о боксе в Украине

Форум о боксе в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 04.08.2026 - 03:19:34
Страницы:  1  

Комбінування професійних засобів правильно

АвторСообщение

Dina

Ветеран

Статистика:

Як поєднувати різні професійні засоби? Купив кілька професійних засобів але не знаю чи їх можна використовувати одночасно чи потрібна якась послідовність. Щоб максимально ефективні вони були потрібно їх якось комбінувати чи просто чистити зуби одним і все?

Сообщение # 1 27.06.26 - 09:54:11
RE: Комбінування професійних засобів правильно

pampula

Ветеран

Статистика:

Поєднання професійних засобів це важливий момент. Загальне правило таке що паста завжди використовується першою як основа чищення. Потім можна використовувати ополіскувач який закріплює ефект пасти. Якщо у тебе є гель для ясен то його можна наносити окремо перед сном. Не варто змішувати все разом. Послідовність має значення. Різні засоби мають різні компоненти і вони працюють краще коли використовуються в правильному порядку.

Сообщение # 2 27.06.26 - 10:37:19

stdem777

Ветеран

Статистика:

Я теж був в замішанні коли купив набір засобів. Звернувся до стоматолога і він пояснив як правильно комбінувати засоби. Виявилось що послідовність дійсно важлива. Зараз мій режим це паста для чищення потім ополіскувач потім якщо потрібно гель для ясен перед сном. Результати намного кращі ніж коли я просто мішав усе разом. Професійна продукція SmileShine дає найкращі результати коли використовується правильно.

Сообщение # 3 27.06.26 - 11:22:28
Вырезка из фанеры : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum powered by: vBulletin 7.6.0