Форум о боксе в Украине

Форум о боксе в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 04.08.2026 - 03:19:33
Страницы:  1  

3D клінкер цього року — вартий уваги?

АвторСообщение

Shalar

Ветеран

Статистика:

Я чув про 3D клінкер і мені цікаво, чи це справді гарно виглядає в реальності, чи це тільки на фото? Деякі люди кажуть, що монтаж складний. Хто вже ставив — як вам результат?

Сообщение # 1 18.07.26 - 01:12:22
RE: 3D клінкер цього року — вартий уваги?

Fan

Ветеран

Статистика:

3D клінкер цього року справді в тренді, і результат може бути дуже вражаючим. Фасад дійсно 'оживає' з таким матеріалом, особливо при сонячному світлі, коли рельєф дає цікаві тіні. Але монтаж справді складніший — потрібна велика кількість підрізання, точне вирівнювання й дуже кваліфікована команда. Якщо у вас прямі, цілісні фасадні площі, то 3D клінкер буде відмінним вибором. Якщо багато деталей й вирізів, то может бути трохи складнішим.

Сообщение # 2 18.07.26 - 02:05:59

natashon

Ветеран

Статистика:

Я ставив 3D клінкер на одному проєкті минулого року, і результат перевищив очікування. Фасад справді виглядає 3D в реальності, тіні від рельєфу роблять його динамічним й цікавим. Так, монтаж був складним — довелось найняти дуже кваліфіковану команду, яка мала досвід з таким матеріалом. Але результат вартий всіх зусиль. Про особливості й варіанти застосування 3D клінкеру я прочитав тут: https://royalfasade.ua/klinkerna-fasadna-plytka-3d-khit-2024-roku/. Там показані фото готових проєктів, які дійсно переконують, що це того варте.

Сообщение # 3 18.07.26 - 03:01:17
Круиз контроль : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum powered by: vBulletin 7.6.0