Форум о боксе в Украине

Форум о боксе в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.01.2026 - 03:25:46
Страницы:  1  

Найти гідромотор для старої техніки

АвторСообщение

saiida

Ветеран

Статистика:

Привіт всім! У мене виникла проблема з гідромотором на старий екскаватор. Техніка років 80х, радянська, але я її ще експлуатую для сезонних робіт на будівництві. Останнім часом почав помічати, що мотор працює нестабільно, час від часу гідравлічна рідина просочується через ущільнення. Я вже звертався до кількох сервісних центрів, але більшість просто не хочуть братися за таку стару техніку. Може, хтось тут сталкувався з подібною ситуацією? Де взагалі можна знайти запчастини для такої давнини? Розумію, що це спеціалізований пошук, але може у когось є рекомендації? Буду вдячний за будь-яку допомогу та поради.

Сообщение # 1 10.12.25 - 02:55:55
RE: Найти гідромотор для старої техніки

Hope 777

Ветеран

Статистика:

Я розумію твою проблему, Дмитро. У мене схожа ситуація була з навантажувачем 1987 року. Це справді складно, коли багато хто відмовляється працювати зі старою технікою. Але мають бути спеціалізовані складські підприємства, які займаються саме такими гідравлічними компонентами. Мій сусід допомагав мені знайти потрібну інформацію про те, де шукати гідромотори та гідронасоси для застарілої техніки. Виявилось, що є місця, де тримають достатньо великий вибір як нових деталей, так і б/у після професійного ремонту з хорошим залишком ресурсу. Мені дали адресу закладу, який саме спеціалізується на радянській спецтехніці та старих іноземних машинах. Там багато чого знайти можна.

--------------------------------
Живи не так,чтоб только тратить время;люби не так,чтоб после разлюбить;цени не так,чтоб обесценнить ценность;ведь жизнь не для того,чтоб просто жить!
Сообщение # 2 10.12.25 - 03:25:52

Shlonik

Ветеран

Статистика:

Хлопці, я б додав свої п'ять копійок до цієї розмови. З гідромоторами для старої техніки дійсно біда, але якщо знаєш де шукати, то все вирішується. Я кілька років тому мав практично ідентичну проблему з танкером екскаватора років 1979 випуску. Спочатку теж ходив по сервісам, все без толку. Потім мені роба один хлопець допоміг порекомендувати спеціалізований склад, де у них справжньо великий асортимент гідравліки для комунальної техніки, будівельних машин та спецтехніки з часів СРСР, а також з країн Європи та інших виробників. Там мені допомогли вибрати відповідний гідромотор, причому запропонували варіант б/у після капітального ремонту, що обійшлось набагато дешевше, ніж нове. Головне, що гарантія була надана, та й після цього вони ще й консультували по експлуатації. Ось тут все знайдеш: https://rgs-ukraine.com.ua/g4554078-gidronasosy-gidromotory Там справді професіонали розбираються в цьому. Мій мотор тепер працює мов новий, і це було років п'ять тому, й досі без проблем. Якщо піде щось не так, вони обслуговують й після гарантійного терміну. Радю всім, хто має старі машини, звертатися саме туди, бо це найнадійніше місце, яке я знаю.

Сообщение # 3 10.12.25 - 04:24:37
1 июля 2012 г. Монопородная выставка(ПК) в рамках "Чемпион РКФ-"Бриз-Зенит Лета"" : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum powered by: vBulletin 7.6.0