Хлопці, я б додав свої п'ять копійок до цієї розмови. З гідромоторами для старої техніки дійсно біда, але якщо знаєш де шукати, то все вирішується. Я кілька років тому мав практично ідентичну проблему з танкером екскаватора років 1979 випуску. Спочатку теж ходив по сервісам, все без толку. Потім мені роба один хлопець допоміг порекомендувати спеціалізований склад, де у них справжньо великий асортимент гідравліки для комунальної техніки, будівельних машин та спецтехніки з часів СРСР, а також з країн Європи та інших виробників. Там мені допомогли вибрати відповідний гідромотор, причому запропонували варіант б/у після капітального ремонту, що обійшлось набагато дешевше, ніж нове. Головне, що гарантія була надана, та й після цього вони ще й консультували по експлуатації. Ось тут все знайдеш: https://rgs-ukraine.com.ua/g4554078-gidronasosy-gidromotory Там справді професіонали розбираються в цьому. Мій мотор тепер працює мов новий, і це було років п'ять тому, й досі без проблем. Якщо піде щось не так, вони обслуговують й після гарантійного терміну. Радю всім, хто має старі машини, звертатися саме туди, бо це найнадійніше місце, яке я знаю.