Форум о боксе в Украине

Форум о боксе в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.01.2026 - 03:23:45
Страницы:  1  

Терміни загоєння після видалення

АвторСообщение

wolf2606

Ветеран

Статистика:

Вітаю! Хотіла поцікавитись, як довго загоюється шкіра після видалення папілом? Планую важливу подію через місяць і хочу зрозуміти, чи встигне все загоїтись, щоб виглядати добре на фотографіях.

--------------------------------
Услуги Системного Администратора, Программиста 1С Предприятие.
Сообщение # 1 13.01.26 - 12:39:40
RE: Терміни загоєння після видалення

OlyaTV

Ветеран

Статистика:

Термін загоєння залежить від розміру папіломи, методу видалення та індивідуальних особливостей організму. В середньому повне загоєння займає від двох до чотирьох тижнів. Перші кілька днів на місці видалення утворюється невелика кірочка, яку категорично не можна зривати - вона має відпасти сама. Під нею формується нова шкіра. Після відпадання кірочки ділянка може бути трохи рожевою ще тиждень-два, але це легко маскується тональним кремом. Для прискорення загоєння лікар може призначити спеціальні засоби з пантенолом або іншими регенеруючими компонентами.

Сообщение # 2 13.01.26 - 13:13:28

MurlikalKo

Ветеран

Статистика:

Цитата:
Термін загоєння залежить від розміру папіломи, методу видалення та індивідуальних особливостей організму. В середньому повне загоєння займає від двох до чотирьох тижнів. Перші кілька днів на місці видалення утворюється невелика кірочка, яку категорично не можна зривати - вона має відпасти сама. Під нею формується нова шкіра. Після відпадання кірочки ділянка може бути трохи рожевою ще тиждень-два, але це легко маскується тональним кремом. Для прискорення загоєння лікар може призначити спеціальні засоби з пантенолом або іншими регенеруючими компонентами.
Так, приблизно за місяць все загоюється добре. У мене була весільна фотосесія, і я спеціально планувала видалення папілом за півтора місяця до цього. Все встигло зажити ідеально, на фото навіть не видно, де що було. Головне дотримуватись рекомендацій щодо догляду - не мочити перші дні, обробляти антисептиком, не зривати кірочки. Я ще користувалась регенеруючим кремом, який порадив лікар, це дуже допомогло. Якщо вас цікавить видалення папілом, то краще зробити це заздалегідь, щоб був запас часу на повне загоєння. Місяця цілком достатньо, але якщо є можливість, то краще мати півтора місяця запасу для повної впевненості.

Сообщение # 3 13.01.26 - 13:54:55
Seachem Purigen : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum powered by: vBulletin 7.6.0