Форум о боксе в Украине

Форум о боксе в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.01.2026 - 02:26:53
Страницы:  1  

Підготовка до встановлення брекет-системи

АвторСообщение

Babay

Ветеран

Статистика:

Доброго дня! Хочу нарешті зайнятися вирівнюванням зубів, бо вже давно відкладала цю тему. Скажіть, будь ласка, як взагалі відбувається весь процес від початку до кінця? Що потрібно знати перед тим, як іти до ортодонта? Чи потрібна якась особлива підготовка або можна просто прийти на прийом?

--------------------------------
--------UNDINA-----------------FJORD---------
Сообщение # 1 10.01.26 - 00:45:11
RE: Підготовка до встановлення брекет-системи

Ирина Теплова

Ветеран

Статистика:

Вітаю! Процес насправді не такий складний, як здається. Спочатку вам зроблять діагностику - це рентген, знімки, можливо 3D-сканування щелеп. Лікар оцінить стан зубів, прикус і запропонує варіанти лікування. Підготовка мінімальна - просто потрібно вилікувати всі карієси, зробити професійну чистку. Важливо обрати досвідченого ортодонта, який детально все пояснить.

Сообщение # 2 10.01.26 - 01:24:31

la reine

Ветеран

Статистика:

Підтримаю попереднього співрозмовця. Я сам проходив через це минулого року. Дуже важливий етап - це саме діагностика, не варто нехтувати цим. Я звертався сюди поставити брекети і залишився задоволений підходом. Вам детально розкажуть про всі етапи, покажуть приблизний результат, обговорять терміни. Головне - не боятися ставити питання і уточнювати незрозумілі моменти. Лікування довге, тому важливо з самого початку все розуміти.

Сообщение # 3 10.01.26 - 02:16:26
Аборт : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum powered by: vBulletin 7.6.0